ublo
bogdan's (micro)blog

bogdan » întrebări de mop

10:16 pm on Sep 18, 2011 | read the article | tags:

mă întreb, așa, între mop și aspirator, când onoarea din politică va avea aceeași definiție cu cea din dex?

când tinerii politicieni vor mirosi realitatea, așa cum o făceau cu șapte ani în urmă, devenind «generația așteptată» și impunându-se în jocurile celor mari, prin lucruri consistente, nu prin truisme irelevante?

când viitorii președinți, probabil de o noapte, vor lăsa de-o parte nevoile închipuite ale oamenilor pe care nu-i cunosc și vor urca la 9 fără 10, dimineașa, treptele de la izvor pentru a merge la lucru, asemeni celor pe care îi reprezintă?

când politicienii vor înțelege expresia «peștele cel mare» și nu vor mai alerga după eunuci și sclave, pentru că până la urmă doar caesar e dotat pentru a străpunge defensivele dosnice?

când își vor da seama că fix de sub nasul lor, cloșca cu cei 300 de puii de aur și de teluriu va dispărea asemeni bărcuțelor de hârtie, fix în văzul tuturor, pentru câțiva arginți de buzunar?

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica mea de confidențialitate.