ublo
bogdan's (micro)blog

bogdan » zoso no more

10:35 am on Jan 26, 2012 | read the article | tags:

n-am fost niciodată vocal în legătură cu industria online din românia, deși am avut partea mea de experiențe în domeniu. știu mizeriile care se întâmplă, știu cum se fac banii, știu ce înseamnă rebate și cât de găunoasă e o regie. știu că dacă ți-ai ratat cariera una dintre cele mai ușoare soluții e să te transformi în consultant new media. am văzut pseudo-vedete venind și plecând.

ce mă enervează e că jegul a acoperit ultimul colțișor care spunea lucrurilor pe nume, zoso.ro/update. mie personal o să-mi lipsească. deja renunțasem la ziare online și site-uri de știri în favoarea lui. vali, sper să revi asupra deciziei și să ții minte comentariul meu. poate ar trebui să închizi blogul pentru gușteri și să-l păstrezi doar pentru cei care sunt dispuși să plătească.

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica mea de confidențialitate.